U heeft Flash Player nodig om deze content te kunnen bekijken. Download deze hier: http://www.adobe.com/products/flashplayer/

 

Mishmash

Gevestigd in Rotterdam zit een kleine studio met 2 creatievellingen. Een bescheiden Rotterdamse onderneming die momenteel stilletjes de wereld aan het veroveren is. Wie deze 2 heren nog niet kent is min of meer verplicht hun nieuwe website te bekijken of een kijkje te gaan nemen in hun studio vol met inspirerende en creatieve ontwerpen. Hier vind u de mooiste interieuren, muurschilderingen, objecten en illustraties.

Mishmash wilde graag een website die afweek van al die “standaard” websites die je dagelijks voorbij ziet komen. Met als primaire doel om hun werk op een dynamische wijze te tonen. Een digitaal visitekaartje, waarbij visualiteiten leidend zouden zijn. De letterlijke woorden waren: “Minimalistisch, met een creatieve kick”.

Ook spraken zij de wens uit om de website op eenvoudige wijze te kunnen beheren, zodat hun site actueel zou blijven en nieuwe creaties makkelijk toegevoegd konden worden.

Gezien de keuze voor eigen beheer en onderhoud plus de wens voor een frisse dynamische site kwamen we al snel uit op de toepassing: Froggy Flash CMS.

Met de wensen van Mishmash gingen wij aan de slag met het ontwerp die met veel enthousiasme werd ontvangen. Enerzijds strak en minimalistisch, aangekleed met thema kleuren, frivole elementen, dynamische animaties en een flashy gallery die zorgen voor een goede balans tussen minimalisme, creativiteit en dynamiek.

Een nieuwe website die de identiteit van Mishmash ademt was geboren en tevens makkelijk te onderhouden is dankzij de intuïtieve en simpele aanpak van Froggy Flash CMS.

Bezoek de website: www.mishmash.nl

Ga Terug