U heeft Flash Player nodig om deze content te kunnen bekijken. Download deze hier: http://www.adobe.com/products/flashplayer/

 

Mijn Sieraden Shop

Viconcy, al sinds 1982 sieraden maker en leverancier, vond het tijd om hun imperium uit te breiden met de mogelijkheden van vandaag. Na jaren met succes de Nederlandse en Italiaanse markt bestormd te hebben begon het gevoel meer en meer te knagen dat er een enorm platform onbenut bleef.

Viconcy trok bij Mano ID aan de bel met de vraag of wij konden voorzien in hun wensen om een mooie webshop te ontwikkelen. Uiteraard raakten wij direct enthousiast, want een bedrijf en merk als Viconcy staat niet dagelijks voor de deur.

We vertelden over de mogelijkheden van ons webshop systeem, ManoCommerce, en al snelde raakte Viconcy net zo enthousiast. Een prettige samenwerking was geboren en Viconcy vertelden ons over hun doelstellingen en wensen.

Hiermee gingen wij aan de slag en begonnen met het visualiseren van de gestelde doelstellingen. Enerzijds neutraal, minimalistisch en stijlvol, gecombineerd met kleur die met name de primaire doelgroep, de jonge tot middelbare vrouw, zou aanspreken. We kwamen uit op een balans van grijstinten en als steunkleur roze. Na enkele aanpassingsrondes begon het ontwerp meer en meer een gezicht te krijgen die paste bij Viconcy en uiteindelijk tot grote tevredenheid werd ontvangen. 

Met het afgewerkte ontwerp zijn we aan de slag gegaan met het op maat maken van de webshop modules, administratie paneel, het koppelen en verwerken van de betaal mogelijkheden en het integreren van de templates.

Zie het resultaat: www.mijnsieradenshop.nl

Ga Terug