Consultancy

Of het nu gaat om vrijblijvend advies, usability rapporten, creatieve concepten of als vaste consultant, we zijn hoe dan ook blij als we onze kennis kunnen delen en het leven voor u een stuk aangenamer kunnen maken.

 

Gratis en vrijblijvend advies

U wilt een nieuwe huisstijl, of wellicht een nieuwe website of andere toepassing, maar waar begint u? Het is moeilijk om zonder de juiste kennis van de mogelijkheden een inhoudelijke beslissing te maken.

Wij staan dan ook graag voor u klaar om een algemeen en vrijblijvend inzicht van de mogelijkheden te geven zodat u een weloverwogen besluit kunt maken.

Stel uw vraagstuk aan ons voor: Gratis Advies

 

Usability Rapport

Een handige tool om een inhoudelijk inzicht te krijgen van uw website of applicatie. In dit rapport wordt een bestaande toepassing helemaal doorlopen op basis van inhoud, vorm, kleur en structuur. Op basis van een aantal duidelijke pijlers wordt bepaald of de toepassing wel geschikt is voor uw bedrijf en welke onderdelen voor verbetering vatbaar zijn.

 

Concepting

We treden graag op als verlengstuk van uw bedrijf met een frisse, neutrale en creatieve kijk op de zaken. Ons "Brainstorm team" kan voor u een sterk creatief concept uitdenken en deze vervolgens voor u te realiseren.

 

Overige diensten:

Ga Terug