Home :: NL Onze Diensten Content Management

 

Content Management Systemen (CMS)

Het CMS is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is voor vele bedrijven een noodzaak om content in eigen beheer te hebben en daar biedt het CMS uiteraard de oplossing toe.

 

Open Source

Op het gebied van CMS zijn er honderden open source toepassingen voorhanden. Open Source staat voor "open code" die beschikbaar wordt gesteld door een groep vrijwilligers om zodoende technologie te verbeteren. Kortom, deze systemen zijn gratis en daarmee bespaard u uiteraard kosten. Daarnaast biedt het u meer vrijheid aangezien de code altijd open voor gebruik blijft en u dus niet afhankelijk van ons wordt. Wij willen dat u voor ons blijft kiezen om de kwaliteit die we leveren en net zo min willen wij 't wiel opnieuw uitvinden. We gaan liever verder waar anderen stoppen. 

Wij kiezen daarom ook voor Open Source toepassingen.

 

Maatwerk

We bieden u graag een pakket op maat. Hierbij is het in eerste instantie van belang om te luisteren naar uw wensen. Op basis van uw wensen kunnen we bepalen welk pakket het beste bij u past. Uiteraard geven we u graag een aantal opties met daarbij duidelijk de voor- en nadelen van het pakket. Wij zijn van nature geïnteresseerd in het aanbod van Open Source en zorgen dan ook dat we goed geïnformeerd zijn en blijven.

Met het gekozen pakket gaan wij vervolgens aan de slag en brengen wij, geheel naar uw wens, op maat.

We geven u graag een paar voorbeelden van pakketten die ons aanspreken:

 

TYPOlight Admin

Contao (voorheen Typolight)

Wij werken graag met Contao. In de wir war aan Open Source aanbod lijkt er eindelijk een pakket te zijn die geheel voldoet aan onze eisen. Hoewel we ons hiermee niet willen beperken t.o.v. andere pakketten zien wij op dit moment veel voordelen in het gebruik van Contao. Het is snel, flexibel, gebruikersvriendelijk, veilig en is geheel modulair opgebouwd.

www.contao.org

 

tl_files/mano-id-v2/images/screen-joomla.jpg

Joomla

Hoewel het niet zo flexibel is als bijvoorbeeld Contao, biedt Joomla een zeer brede basis met enorm veel uitbreidingsmogelijkheden. Joomla heeft één van de grootste communities ter wereld, en daar kunt u van profiteren. De administratie is visueel aantrekkelijk en is makkelijk in gebruik.

www.joomla.org

 

TYPO3

Als er behoefte is aan een Enterprise CMS dan is het veelbekroonde Typo3 een uitstekende toepassing. Waar de functionaliteiten van Contao en Joomla ophouden, daar gaat Typo3 verder.  Dit is het Open Source pakket wat tussen alle grote commerciële pakketten jaar na jaar successen weet te boeken.

www.typo3.org

 

Overige diensten:

Ga Terug