Webshop / e-Commerce

Waar de Open Source community op het gebied van Content Management Systemen van een hoog niveau is, daar is het bij e-commerce nog niet zo breedt.

 

Open Source

OSCommerce (OSC) was zo'n 10 jaar geleden een baanbrekend Open Source pakket. Met een nog gering aanbod wist OSC zich te onderscheiden, maar door een gebrek aan controle is het systeem ten onder gegaan aan vervuiling van code en is het inmiddels vrijwel onhandelbaar geworden. ZEN cart was een logisch gevolg die de core van OSC gebruikte en weer met een schone lei begon, maar ook dit hield niet lang stand en vervuiling was het gevolg.

Het Open Source pakket Magento leek deze leegte op te vullen, maar wist de verwachtingen niet geheel in te lossen. OpenCart is echter wel een erg interessant pakket wat meer en meer de vorm begint te krijgen die wij graag zien.

 

OpenCart

tl_files/mano-id-v2/images/Opencart.pngOpenCart is een flexibel en modulair Open Source pakket met een groot en groeiend aanbod modules. De code en structuur is schoon en duidelijk en daarmee makkelijk, snel en flexibel om mee te werken. Ook het administratie paneel ziet er gelikt uit en is makkelijk in onderhoud. Wij zien op 't moment veel voordelen met 't gebruik van OpenCart en lijkt ook voor de toekomst veel in petto te hebben. 

www.OpenCart.com

 

Overige diensten:

 

Ga Terug