Nieuwe Powerhouse website opgeleverd V2

2011-09-12 11:52

Vorig jaar mochten we de nieuwe website van Powerhouse ontwikkelen, welke het gevolg was van een fusie tussen Powerhouse en Westland Energie Services. Nu, circa een jaar later was het tijd voor een nieuwe website welke het gevolg was van een strategie wijziging, welke gepaard ging met een nieuwe campagne. Wederom mochten wij onze creativiteit weer inzetten om deze nieuwe wensen in de praktijk te brengen. 

De campagne heeft als grootste doel om nieuwe markten aan te spreken. Waar de tuinbouw sector al veroverd was lagen er nog genoeg kansen en mogelijkheden in andere sectoren. Het sleutelwoord van de nieuwe campagne was "Energiemobilisatie" die aanstuurt op het bewustzijn van de doelgroep(en) m.b.t. energie toepassingen.

Mobiliseer uw energie, wees flexibel, gebruik de mogelijkheden die de markt u biedt. Waarom jezelf verplichten aan een vast contact als het ook maatwerk kan zijn die op jouw behoeften aansluit? Dat is met name wat Powerhouse biedt met hun innovatieve handelsplatform waar je de vrijheid hebt om te handelen met energie zoals jij dat wilt. En indien nodig, met uw persoonlijke account manager en/of onafhankelijke adviseur om u op weg te helpen en te adviseren. 

De nieuwe website moest deze nieuwe vorm, de toekomst van energie, duidelijk maken. Gepaard met een meer zakelijke en transparante feel, waarbij, zonder in allerlei jargon te belanden heel snel en goed duidelijk wordt wat Powerhouse met hun producten en diensten, biedt. 

Bekijk de nieuwe powerhouse website: www.powerhouse.nl