Powerhouse website & handelsplatform opgeleverd

2010-09-24 18:12

In Januari werden wij benaderd door Powerhouse met een aanvraag voor een nieuwe branding, website, en handelsplatform. In verband met een fusie met Westland Energie Services moest er een nieuwe identiteit neergezet worden die het "nieuwe" powerhouse zou inluiden. 

Het bestaande handelsplatform is helemaal doorgelopen op interactie en gebruikersvriendelijkheid. Het gevolg was een herinrichting van het platform, vol met nieuwe functionaliteiten en een nieuwe look die het beheer van energie voor de klanten veel plezieriger en makkelijker maakt. We kunnen nu met recht zeggen dat dit het meest innovatieve en vooruitstrevende Energie handelsplatform is.

Ook een nieuwe website is ontwikkeld die aansloot op de branding en nieuwe huisstijl met meer catchy content en mooie powerclip.

Fase 1 is afgerond, en we zijn nu druk bezig met fase 2, waarin we de volgende stappen willen gaan maken m.b.t. nieuwe functionaliteiten en tools voor de klant. Stilstand is achteruitgang, en dat begrijpt Powerhouse heel goed. We willen graag het meeste innovatieve Energie handelsplatform blijven.

Binnenkort zullen we een showcase aanmaken m.b.t. het Powerhouse project. Dus hou de site regelmatig in de gaten.