Opgeleverd: Stapwijzer Rotterdam

2010-02-22 11:07

Er werd ons gevraagd of we op korte termijn een Stemwijzer m.b.t. de gemeenteraadsverkiezingen konden realiseren voor de stad Rotterdam. Het thema van deze Stemwijzer was het uitgaansleven van Rotterdam. Op basis van het perspectief "uitgaan in Rotterdam" konden er een aantal vragen beantwoord worden die een advies zou geven over welke partij op jouw meningen zou aansluiten.

We hebben hiervoor een maatwerk CMS ontwikkeld zodat er op simpele wijze inhoud gewijzigd kon worden, maar ook een duidelijk overzicht gegenereerd kon worden van de inschrijvingen en resultaten.Daarnaast werd er een Vraag & antwoord systeem ontwikkeld die aan de hand van een algoritme het juiste partij advies zou geven.

Ook zijn er 2 email templates opgemaakt. 1 ter bevestiging naar de bezoeker over zijn/haar resultaten. De ander een herinneringsmail die vlak voor de stemdag eruit zou gaan.

We hebben gekozen voor een visuele style die een beetje neo-80's aandoet om een knipoog naar het verleden mee te geven. Ook sluiten de felle neon achtige kleuren ook aan op het thema: uitgaan.

(inschrijvingen worden niet meer behandeld)