Home :: NL Onze Visie

 

Onze Visie

Onze grootste drijfveer en doelstelling is om nieuwe technologieën en visualiteiten tot een perfecte vorm te gieten waarin gebruikersvriendelijkheid de grote winnaar is. Om die weg met succes te bewandelen zijn we continu bezig met nieuwe innovaties die het gebruik van applicaties en websites verbeteren. Deze visie willen we vorm geven met kant en klare transparante producten die uw weg een stuk prettiger en duidelijker zullen maken.

Dit uit zich ook in het creëren van maatwerk zoals logo’s, websites, content beheer, community building, e-commerce, mobiele applicaties tot aan complete media campagnes.

We bekijken en beoordelen onze creaties dan ook a.d.h.v. een aantal pijlers:

 

1) Psychologie

Wat is de psychologische uitwerking van het ontwerp. Dat wil zeggen, welke reactie zal de gekozen kleurstelling en vorm teweeg brengen en zal het hiermee uw doelgroep bereiken? Er zijn tal van onderzoeken die uitwijzen dat elke kleur en vorm een andere emotie naar boven brengt.

 

2) Ontwerp

Los van het psychologische aspect, hoe ziet het ontwerp eruit? Smoelt het lekker of zorgen de vormen en kleuren  ervoor dat het “vloekt” of niet lekker samen valt? Het is onze kunst om hierin de juiste balans te vinden.

 

3) Technologie

In het geval van applicaties of websites is het van belang dat de juiste technologie gebruikt wordt. Niets is zo frustrerend als blijkt dat de gekozen technologie niet de functionaliteiten geven die u wenst, of wellicht op korte termijn een goede oplossing gaf, maar op de langere termijn beperkingen met zich meebrengt. We willen uiteraard dat u een passend en flexibel product krijgt opgeleverd.

 

4) Interactie

In het geval van applicaties of websites is het tevens van belang dat de functionaliteiten de juiste invulling krijgen. Het is fijn als de technologie goed is en het ontwerp mooi, maar als de werking voor frustratie zorgt mis je alsnog de plank. Dit is een onderschat onderdeel waar vaak aan voorbij wordt gegaan. Denk hierbij ook aan Web 2.0 implementaties waarin interactie van essentieel belang is om van community building een succes te maken. Wij geloven dat wij ons onderscheiden op dit onderdeel en dat we met name hierdoor toepassingen naar een hoger niveau kunnen slepen.

"Een goed Interactief design is een naadloze samenloop van grafisch ontwerp, technologie en psychologie."

Ga Terug